Despre noi

DNN IMPEX SRL va pune la dispozitie materiale de constructii din lemn de calitate superioara, cherestea, dulapi, grinzi, capriori si sipci cam tot ceea ce ai nevoie in materie de lemn pentru casa dumneavoastra. 

Avand o experienta de peste 13 ani pe acest segment am suplimentat oferta noastra cu asigurarea transportului. Avand in vedere ca un mc cub de cherestea cantareste aproximativ 700 de kg, transportul cherestelei este unul dificil, astfel am considerat ca este in favorea clientului sa asiguram transportul marfurilor vandute de noi, in functie de cantitatea comandata asiguram transportul contra cost sau gratuit. 

Astfel, indiferent ca achizitionezi cherestea pentru casa ta, acoperisul tau, terasa, foisor sau mobilier de gradina la noi gasesti lemnul potrivit pentru orice proiect. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si societatilor care activeaza in domeniul comertului cu material lemnos si materiale de constructii, al constructiilor civile si industriale sau al atelierelor de tamplarie.

Galerie Foto