Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Aveți dreptul de a returna întreaga comanda sau o parte a acesteia în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ați primit-o, fără a fi obligați să ne spuneti motivul pentru care doriți să returnați produsele. În acest caz, plătiti doar costurile de transport livrarea si retur-ul produselor. 

Dacă motivul returului consta in vicii ale produsului (produs neconform) sau erori de livrare (produsul comandat nu s-a livrat in cantitatea sau marimea comandata sau a fost livrat alt produs decat tipul comandat, etc.) costurile de transport vor fi suportate de DNN IMPEX SRL.

Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate.

Pentru a vă exercita dreptul de retur, trebuie să ne contactati folosind una dintre metodele de contact disponibile in pagina „Contact” (telefon sau e-mail)

Conditii de returnare

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la produsele achizitionate online, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de  la primirea produsului.

Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1.3.1 Produsul trebuie să fie în aceeasi stare în care l-a primit, împreună cu factura fiscala și etichetele produselor.

1.3.2 Returul produsului va avea loc în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii.

1.3.3. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii condtiilor de returnare de mai sus.

1.3.4. Recomandarea noastra este sa verificati cu atentie fiecare produs  dupa primirea comenzii dvs., astfel incat sa ne puteti semnala in timp util eventualele neconformitati .

1.3.5. DNN IMPEX SRL. isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari , returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune

1.3.6 Returul se face cu aviz de însoțire al mărfii eliberat de către ocolul silvic de care aparține clientul, societatea noastră nu are nici o obligație privind emiterea avizului de către ocolul silvic

Restituirea valorii produselor returnate

In cazul oricarui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata.

Restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre DNN IMPEX SRL.. , in termen de 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin virament în contul bancar al cumparatorului.