Parteneri

O conexiune de încredere

Suntem mândri să vă prezentăm unele dintre companiile cu care avem relații de afaceri de lungă durată, care ne ajută să îmbunătățim continuu serviciile noastre și să ne dezvoltăm:

S.C. TCI Contractor General SA este o societate de constructii ce intruneste peste 65 ani de activitate in acest domeniu.

S.C. TCI CONTRACTOR GENERAL S.A. provine din cadrul Trustului de Constructii Industriale din Cluj-Napoca, fondat în anul 1952, care a fost principalul executant al constructiilor din Nordul Transilvaniei, precum si din alte zone ale tarii, fiind specializat în lucrari de constructii în domeniile metalurgie, siderurgie, chimie, agricultura, industrie alimentara, lucrari hidrotehnice, lucrari civile, sociale si administrative. 

Obiectivul principal al societatii este ca prin realizarea unui nivel european de calitate sa obtinem o pozitie conducatoare pe piata în raport cu concurenta, la parametrii care sa fie întotdeauna în conformitate cu asteptarile clientilor nostri.

Societatea de Constructii NAPOCA S.A este o companie cu o traditie de peste 60 de ani in domeniul constructiilor civile, industriale si agricole din Romania.

Societatea de Constructii NAPOCA SA. este o societate privata integral cu capital autohton 100 %.

Societatea de Constructii NAPOCA S.A. s-a impus rapid pe piata constructiilor din tara si din strainatate. Aceasta deoarece beneficiaza, pe de o parte, de un patrimoniul material considerabil, iar pe de alta parte, de o valoroasa echipa de specialisti – ingineri, economisti, maistri, muncitori cu o mare experienta in activitatea de constructii.

Societatea de Constructii NAPOCA S.A. este un partener credibil pentru investitorii din domeniul constructiilor, dar si un concurent redutabil pentru alte firme de constructii, mentinandu-se in topul acestora, prin lucrarile realizate.

Am ales să fim oameni ai vremurilor noastre și să punem preț pe inovație. Consecința imediată a fost pionieratul în dezvoltarea de clădiri verzi. Acestea reprezintă momentan un procent consistent din portofoliul nostru.

Am ales sustenabilitatea în locul profitului imediat pentru că visăm, proiectăm și construim pe termen lung, nu pentru o singură generație. Iar asta se reflectă în toate aspectele activității noastre, de la oamenii cu care colaborăm sau alegerea spațiului ideal unde construim, până la materialele pe care le folosim și tehnologiile pe care le încorporăm. Fiecare dintre ansamblurile noastre ne-a adus satisfacția de a ne fi depășit limitele, iar benefiaciarului convingerea de a fi făcut alegerea potrivită în parteneriatul cu noi.

Actuala denumire a societăţii comerciale ACSA S.A. (Antrepriza de Construcţii şi Servicii Auxiliare S.A.) datează din anul 1991, societatea fiind succesoarea A.C.I. Câmpia Turzii (Antrepriza de Construcţii Industriale), înfiinţată în anul 1967 pentru realizarea construcţiilor industriale din zonă.

SILINAST CONCEPT SRL

CONSRED CONSTRUCT SRL

AWE INFRA SRL

BRUCO ANTREPRIZA SRL